De organisator

De organisator

Kies de juiste evenementen organisatie

Wanneer uw organisatie besloten heeft om de organisatie van een Personeelsfeest of bedrijfsevenement uit te besteden, blijft het een lastige klus om het juiste evenementenorganisator te vinden. Ook als u slechts een deel van de organisatie uitbesteedt, doet u er goed aan een kwalitatief bureau te selecteren die ervaring heeft en waar een juiste klik mee ontstaat.

Zelf doen of uitbesteden?Outcoursing-or-inhouse


U kunt de organisatie van uw personeelsfeest of bedrijfsevenement aan mensen de eigen organisatie over laten.  Let wel op, de organisatie van een goed evenement kost vaal veel tijd, tijd die uw medewerkers vaak niet hebben. De organisatie van een Personeelsfeest of bedrijfsevenement komt vaak bovenop de 'dagelijkse' werkdruk en tijdgebrek. Wij horen vaak dat dit de oorzaak is van een slecht georganiseerd evenement. Dit is de reden om gebruik te maken van de creativiteit en ervaring van bijvoorbeeld Personeelsfeest.nl.

Soorten bureaus


Personeelsfeest.nl richt zich met name op Personeelsfeesten, bedrijfsevenementen, workshops en uitjes. Veel bureaus in de eventbranche gebruiken nog het 'wij organiseren alles'-principe. Er zijn maar weinig bedrijven die zich echt segmenteren, dit maakt Personeelsfeest.nl uniek. Voor uzelf kunt u evenementenbureaus in grote lijnen onderverdelen in 3 categorieën:
 • Eventmarketingbureaus - deze bureaus kunnen uw evenement perfect inpassen in uw communicatie- en marketingmix.
 • Logistieke bureaus - de meerwaarde van een organisatiebureau zit hem vooral in de handjes, het logistieke en creatieve deel.
 • Personeelsfeesten & bedrijfs- evenementenbureaus gespecialiseerd in feesten, bedrijfsopeningen, workshops en uitjes, beschikken concepten die zich vaker bewezen hebben.

 • De keus van een evenementenbureau


  Besluit u een organisatiebureau in te schakelen, staat u voor de lastige keus om het juiste bureau te kiezen. In het huidige internettijdperk is het eenvoudig om evenementenbureaus te zoeken en te vergelijken aan de hand van cases en referenties. Maak een kennismakingsgesprek en kijk of er een klik is. Het is belangrijk dat er door organisatiebureau meegedacht wordt en dat zij u haarfijn aanvoelen.

  Personeelsfeest.nl denkt met u mee en zoekt naar mogelijkheden om uw doelstelling te realiseren.

  Extra'sAdded Value Personeelsfeest.nl


  Een los evenement of feest is niet meer van deze tijd. Daarbij is het zonder van uw tijd, geld en moeite wanneer uw Personeelsfeest of bedrijfsevenement geen extra aan uw organisatie geeft. Denk ook eens aan het voor- en natraject van een personeelsfeest of relatie evenement waarbij duidelijke communicatie noodzakelijk is. Kortom, wees voorbereid en gebruik de mogelijkheden die een succesvol evenement biedt.

  Tips:


  • stel een organiserend comité samen van met mensen uit uw organisatie en het evenementenbureauTips
  • er zijn evenementenbureaus die kosten doorberekenen voor een  offerte. Doe navraag of hier sprake van is
  • zorg er dan voor dat u niet te veel evenementenbureaus laat pitchen
  • brancheverenigingen als IDEA, CLC VECTA, VeBON etc heeft goede evenementenbureaus. Via FEP (Freelance EventProfessionals) vindt u kwalitatieve freelancers net als bij Personeelsfeest.nl.

  Heeft u vragen? Neem contact met ons op.
Reactie plaatsen