Jubileumfeest organiseren


[caption id="attachment_200409" align="aligncenter" width="762"]Personeelsfeest.nl Jubileumfeest Een jubileumfeest wordt vaak georganiseerd als het bedrijf 'jarig' is.[/caption]

5 of 10 of 20 jaar oud; het bedrijf is jarig

Een mooi moment om te vieren en terug te kijken op de afgelopen jaren. Daarnaast om een blik op de toekomst te nemen voor wat het bedrijf te wachten staat. Hoe en wat gaat u organiseren? Personeelsfeest.NL heeft legio mogelijkheden om invulling te geven aan een memorabel jubileumfeest. Een evenement waar de medewerkers in de watten worden gelegd, een teken van dank voor alle inzet. Wanneer een organisatie jubileert, is dit een mooi moment om dit samen met collegae ook met zakelijke relaties te vieren. Zo wordt iedereen betrokken bij het bedrijf.


Personeelsfeest.NL helpt bij de organisatie van een jubileumfeest. U kunt zo gebruik maken van de kennis en ervaring die wij hebben opgedaan. Dit bespaart u tijd geld en moeite. Door de organisatie uit te besteden bent u 'vrij' tijdens het evenement. Zo kunt u tijd met uw gasten doorbrengen en genieten van het jubileumfeest.

Ideeën

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wens. Wij maken vervolgens een selectie van passende locaties en de juiste invulling van het entertainment. Zo kunnen we een jubileumfeest aan boord van een schip vieren met on-board catering, cocktailbar en een liveband. Het is ook mogelijk om dit in een oude fabriekshal te vieren die door ons wordt omgetoverd tot nightclub met DJ's en VJ's.

Gasten wordt naar en van de locatie vervoerd in Engelse dubbeldekker bussen of in limousines. Uitnodigingen worden gedrukt en verstuurd en een gastenlijst wordt bijgehouden. Ook kunnen we kiezen voor een dagvullend programma waarbij gasten kunnen deelnemen aan verschillende workshops.

Jubileumfeest werkwijze

Het organiseren van een jubileumfeest is geen fluitje van een cent. Integendeel! Alle moet perfect verlopen en we kunnen slecht één keer een eerste indruk maken op uw gasten. Personeelsfeest.NL helpt inventariseert uw wens, we geven hier invulling aan d.m.v. een voorstel. Indien u een onderdeel van het jubileumfeest zelf wilt organiseren, geven we  advies. Tot slot lopen we samen na afloop het jubileumfeest nog even door als evaluatie.

Met overnachting


De organisatie van een personeelsfeest is iets wat je het beste samen kunt doen. Indien u er voor kiest om uw gasten écht te verrassen, is het een goede TIP om uw gasten te voorzien van accommodatie. De gasten blijven langer  aanwezig op het evenement, blijven langer met elkaar praten, dansen, eten en drinken. Het is de ideale manier om extra invulling te geven aan de gezelligheid van een evenement.

De Werkkosten Regeling (WKR)

“Leuker kunnen ze het niet maken, makkelijker wel”. Dit geldt voor de administratie in 2018/2019 maar eenvoudiger wordt uw administratie wel.


Onder de werkkostenregeling mag u maximaal 1,2% van uw totale fiscale loon, de ‘vrije ruimte’, besteden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen voor uw werknemers. U moet deze dan wel aanwijzen als eindheffingsloon (bijvoorbeeld door ze in uw administratie op te nemen als eindheffingsloon).

Over het bedrag dat binnen de vrije ruimte valt, betaalt u geen loonbelasting. Over het bedrag boven de vrije ruimte betaalt u loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%. U hoeft hierover geen premie volksverzekeringen, premies werknemersverzekeringen en werkgeversheffing Zvw te betalen of bijdrage Zvw in te houden.

Daarnaast kunt u bepaalde zaken onbelast vergoeden, verstrekken of ter beschikking stellen door gerichte vrijstellingen en nihilwaarderingen. Deze gaan niet ten koste van uw vrije ruimte.

Kies een evenementenbureau


Feesten(organiseren) is mensenwerk! Vandaar dat wij de voorkeur geven om in een gesprek toe te lichten wie wij zijn, wat we kunnen en wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt zo gebruik maken van alle know-how die wij hebben opgedaan. Wij van Personeelsfeest.NL weten hoe de hazen lopen en waar Abraham de mosterd haalt.
U kunt er voor kiezen om dit zelf allemaal uit te gaan zoeken, dat staat u helemaal vrij. Dit is een tijdrovende oefening die u naast uw reguliere werkzaamheden moet doen. Door Personeelsfeest.NL in te schakelen bespaart u tijd, geld en moeite.

Jubileumfeest vieren op bedrijf

Een jubileumfeest op het eigen bedrijf vinden wij een erg fraaie manier om het jubileum te vieren. Je kunt iedereen het jubilerende bedrijf laten zien, verras de collegae met een omgetoverde bedrijfshal, en profiteer van fiscale regels van de werkkostenregeling.  Personeelsfeest.NL neemt al het geregel uit handen, van koffie ontvangst tot meubilair, lekker eten tot podium met live-band. Neem contact met ons op

 

FAQ's over een jubileumfeest  • Waarom vier je het jubileum? Wat is het doel en wil je bereiken met het programma?
    Wanneer je waardering wilt overbrengen, mensen samenbrengen, laten binden met het bedrijf of organisatie.
  • Ga na wanneer het jubileumjaar is. Bij de Kamer van Koophandel staat vaak de oprichtingsdatum van het bedrijf of organisatie. Oude directie- of bestuursleden, oude stukken of het handelsregister kunnen helpen.  Soms verschilt dit ook nog eens per vestiging, of per daadwerkelijke start van het bedrijf.
  • Wie is de doelgroep? Wij zijn de gasten? Voor wie organiseer je het feest, en wie mogen er mee komen?   Is het jubileumfeest bedoelt om iedereen (bijvoorbeeld de gehele omgeving) kennis te laten nemen van het jubilerende bedrijf, of houdt u het alleen bij de werknemers?  En wat te denken van partners, eventueel kinderen? Pakt u het grootser aan, denk dan aan hoogwaardigheidsbekleders, politici, externe relaties, klanten, leveranciers en meer. De vraag wie u uitnodigt, is vaak een verlengstuk van het soort programma dat u organiseert.
  • Wie organiseert uw jubileumfeest?  Een feest is iets dat u niet vaak organiseert. Veel bedrijven organiseren elk jaar 1 feest, maar iets belangrijks zoals een jubileumfeest slechts 1 x in de 10 of 25 jaren. U heeft dus eigenlijk weinig ervaring, terwijl het belang van het feest des te groter is. Denk daarom goed na wie uw jubileumfeest gaat organiseren.  Heeft iemand in uw eigen organisatie de ervaring voor de organisatie?  Heeft diegene ook de tijd?  Een groot feest organiseren kost altijd meer tijd dan u denkt, en al helemaal veel meer tijd dan de direct doorgaans denkt.
  • Hoe organiseer je een jubileumfeest? Wanneer u het feest zelf gaat organiseren, hoe doe je dit dan?  Een feest is grofweg op te delen in 3 tijdvakken:  het maken van keuzes (denk aan soort programma, doelgroep, invulling programma’s, bepalen budgetten, etc. U zet dus de koers uit voor het feest, en dit bepaalt hoe het jubileumfeest eruit zal gaan zien.  Het tweede tijdvak is de organisatie zelf: u gaat leveranciers selecteren, gesprekken voeren, offertes uitpluizen en nog veel meer.  Het is de opvolging van de ideeën in tijdvak 1. Het laatste tijdvak is het feest zelf.  Tijdens een groot feest wil je dat alles op rolletjes loopt, dus moet iemand (of meer mensen) de regie hebben.  U komt als eerste aan tijdens de opbouw, en gaat als laatste na de afbouw weer weg.

Reactie plaatsen