Catering

Catering

Verrassende Catering

Ook al genieten uw gasten van spetterend entertainment, is de locatie prachtig en de bediening zeer gastvrij... Als het de catering tegen valt, is het een slecht evenement. Een waarheid als een koe; de kwaliteit van de catering en verrassende catering is van groot belang bij de totale beleving van uw Personeelsfeest of bedrijfsevenement.

Eigen cateraarCatering Personeelsfeest.nl


Evenementenlocatie hebben vaak zelf een eigen cateraar of een samenwerkingsverband. U kunt dit in uw voordeel laten werken. Door een gunstige prijs of het feit dat de cateraar bekend is met de locatie. U mag er vanuit gaan dat er een verschil zit in de catering wanneer u uw evenement organiseert in een luxe hotel of in de kantine van de plaatselijke voetbal.

Vrije catering keuze


Daarnaast zijn er locatie waar een vrije catering keuze mogelijk is. Zo kunt u samen met Personeelsfeest.nl kijken naar een cateraar die aansluit op uw wensen. Kies een cateraar die een full-service pakket levert en ontzorgt. Denk hierbij niet alleen aan de levering van tafels, stoelen, bestek en servies maar ook aan afval afvoeren en aan duurzaamheid.

Kies kwaliteitbaquetingtafel


Een dubieuze cateraar kan leiden tot een drama: tijdens de Europese top van Het Verdrag van Maastricht, liepen veel gasten een voedselvergiftiging op. Kies kwaliteit in de breedste zin als uitgangspunt.

Kies niet allen voor vers, streekproducten of live-cooking maar ook voor HACCP borging, duurzaamheid en eerlijke producten.

Tips!


  • Dieetwensen
  • Catering voor kinderen
  • Seizoensgerechten
  • Decoratie van buffet en dinertafels
  • Gasten die niet op komen dagen: catering kosten worden doorberekend

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!
Reactie plaatsen