DE BETEKENING VAN EEN BAL MASQUÉ
05 februari 2019 

DE BETEKENING VAN EEN BAL MASQUÉ

Gemaskerd bal, Masquerade of Bal Masqué

Wat zijn de verschillende dingen die een maskerade je vertelt? Verraad? Verhullen? Deception? Illusie?

Absoluut! Bij de maskerade gaat het erom jezelf te verbergen achter de vermomming en het ware zelf te verbergen. Wanneer je een maskerade bijwoont, word je verliefd op dit prachtige en vermakelijke evenement. Je kunt er gewoon geen genoeg van krijgen, vooral omdat je weet dat het niet iets is dat je elke dag bijwoont.
Als het echter gaat om dromen over maskerade, is het tijd voor jou om veel dingen over jezelf en de anderen om je heen te weten. Je droomt er meestal niet van om een ​​dergelijke gebeurtenis bij te wonen.
Als je droomt van een maskerade, zie je dat er veel dingen om je heen gebeuren. Als je ervan droomt om bij zo’n evenement te zijn, maar er niet aan deel te nemen, betekent dit dat je jezelf trouw aan de anderen om je heen geeft, maar de anderen niet.
Het meest verrassende is dat je echt weet dat de mensen om je heen niet trouw zijn aan jou. Toch blijf je vrienden met hen. Ook ben je, meestal, goed voor anderen, ondanks het kennen van hun wrede bedoelingen.

Symboliek:

De maskerade toont vermomming, leugens, vijanden en leugenachtige vrienden.
Als je je partner een masker ziet dragen tijdens de maskerade, betekent dit dat hij iets voor je verbergt. Het is tijd dat je met hem praat en hem vraagt ​​of hij 100% trouw aan je is of niet.
Als je ervan droomt om helemaal alleen een masker te dragen, betekent dit dat je niet trouw bent aan sommige mensen om je heen. Probeer eens te kijken naar degenen in je droom, die geen maskers dragen. Dat zijn de mensen waar je voor open moet staan.
Als je een tiener bent en je ziet dat je een maskerade bijwoont, kun je door een situatie van verraad door je partner gaan.

Meest voorkomende Masqueradedromen:

Maskers uitdoen tijdens de maskerade – Als iemand zijn masker afdoet in je droom, betekent dit dat hij voor je wordt blootgesteld.
Maskers bij de maskerade dragen – Als je ervan droomt een masker te dragen tijdens de maskerade, zul je iets voor anderen moeten verbergen.
Dansen op de maskerade – Zo’n droom betekent dat de anderen om je heen je voor de gek houden en je laten dansen met de vingertoppen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen