Proclaimer

 


Personeelsfeest.NL is verantwoordelijk voor alle informatie die u op onze website vindt. Om alle informatie correct, volledig en juist weer te geven, doen wij altijd ons best. Daarom voeren wij aanpassingen zo snel mogelijk door op onze site.


Klopt er iets niet?
Meldt het ons a.u.b. We komen direct in actie om het te verbeteren.

Een fout of werkt het niet?
Het kan zijn dat we een technische euvel ervaren of een andere storing. Laat het ons a.u.b. even weten... Ons welgemeende excuus voor dit vervelende voorval

Heeft u schade ondervonden?
A.u.b. neem direct telefonisch contact met ons op indien u schade ondervindt door info die niet klopt of een technisch mankement. We willen er graag samen beter uitkomen en zoeken samen een oplossing.

Privacy en cookies
Personeelsfeest.NL maakt gebruikt van cookies. Op deze manier kunnen wij onze site verbeteren. De informatie die wij hebben n.a.v. uw bezoek aan onze website wordt slechts gebruikt om de site te verbeteren en te leren van de statistieken.De informatie wordt met niemand gedeeld. Ook wij zouden het ellendig vinden wanneer anderen informatie over ons te grabbel gooien.

Auteursrecht en intellectueel eigendom
Gebruik van de informatie en inhoud op onze site is niet toegestaan. Personeelsfeest.NL behoudt zich de rechten voor, zoals die van geplaatste berichten, merken, logos, foto’s etc. Wilt u er tóch gebruik van maken? Neem dan even contact met ons op, zo moeilijk zijn we niet... :)

Een disclaimer??
Mocht u de de negatieve tekst willen lezen, klik dan straks op de disclaimer.

[gravityform id="1" title="true" description="true"]
Reactie plaatsen