Netwerkbijeenkomst

Mensen leren kennen en een netwerk opbouwen

Een netwerkbijeenkomst die succesvul is!

Netwerken is het opbouwen van duurzame relaties. Je richt je op de toekomst. Om te bepalen hoe je invulling geeft aan jouw netwerkbijeenkomst, is het van belang om eerst de vraag ‘Wat is het doel?’ te beantwoorden.


Personeelsfeest.NL helpt hierbij. Door ervaring te laten spreken en mee te denken, komen wij voor oplossingen en invullingen om een netwerkbijeenkomst succesvol te maken.


Interesse? Neem contact met ons op.

Vinden, Binden, Boeien

Het vinden van nieuwe contacten is vaak een uitdaging. Een netwerkbijeenkomst is dan een goede mogelijkheid. Het binden van de aanwezigen blijkt vaak lastiger; gemeenschappelijke interesses en belangen bindt mensen aan uw organisatie. Om beiden voor te laten duren, is het belangrijk om mensen te blijven boeien, met de juiste thema's, informatie, activiteiten.

Personeelsfeest denk hier in mee, bedenkt oplossingen en gepaste invullingen.

Onze werkwijze:

1. Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wens en denken met u mee

2. Voorstel

Met de informatie over uw voorkeuren maken wij een offerte in de vorm van een voorstel

3. Uitvoering

Na uw akkoord op ons voorstel, gaan we uw wens realiseren: een onvergetelijk evenement

4. Afhandeling

Na afloop bespreken wij graag uw ervaringen en hoe uw gasten uw evenement hebben beleefd.

De top 5 redenen: Waarom Personeelsfeest.NL?

1. Ontzorgen

Wij van Personeelsfeest.nl ontzorgen en nemen het geregel uit handen. Dit bespaart tijd, geld en moeite. Zo ben jij tijdens het evenement 'vrij' en kunt je samen met jouw gasten genieten.

2. Meedenken in oplossingen

Luisteren en Meedenken, samen naar oplossingen en mogelijkheden zoeken, invulling geven aan uw wens. Bij Personeelsfeest.NL noemen wij dit Co-creatie!

3.  Service

Persoonlijke service; vinden wij belangrijk. Alle medewerkers die Personeelsfeest.NL de zorg voor uw gasten toevertrouwt, zijn opgeleid en getrainde horeca professionals. Met achtergronden in het internationale hotellerie, cruise schepen en de betere restauratieve gelegenheden en de betere hotelscholen.

4. Gastvrijheid

Persoonlijke service; vinden wij belangrijk. Alle medewerkers die Personeelsfeest.NL de zorg voor uw gasten toevertrouwt, zijn opgeleid en getrainde horeca professionals. Met achtergronden in het internationale hotellerie, cruise schepen en de betere restauratieve gelegenheden en de betere hotelscholen.

5. Wij willen de beste zijn

Wij willen niet slechts mensen tevreden stellen, wij willen dat onze gasten een leuke tijd hebben tijdens een evenement. Dat lukt niet door te beknibbelen op het eten, op de band, of op de bediening; dat leidt slechts tot teleurstelling en dat is zonde...

Een goed gastvrijheidsgevoel geven, dát is wat wij willen, voor een eerlijke prijs.

Invulling van een evenement?

Bekijk de mogelijkheden

Entertainment

Catering

Workshops & Uitjes

Extra Services

Locatie & Inrichting

Vervoer

Beveiliging

Foto- & Videograaf

Materialen

Attracties

Maatwerk

Drukwerk

Social Media Promotie

Overtuigd?

Neem snel contact met ons op!

Binnen 24 uur reageren wij op uw bericht. Maar bellen is sneller!