EXTRA SERVICES

Voor een compleet evenement

Personeelsfeest.NL regelt ook het vervoer en de beveiliging van uw gasten. Ook kunnen wij uitnodigingen versturen en uw evenement op foto of video vastleggen. Daarnaast werken wij samen met externe locaties die we kunnen voorzien van bijvoorbeeld een attractie

Wij ontzorgen en nemen al het geregel uit handen. Dit bespaart tijd, geld en moeite. Zo bent u tijdens het evenement 'vrij' en kunt u samen met uw gasten genieten.

Bekijk onze extra services

Locaties & Venues

Uw evenement in een middeleeuws kasteel of kiest u voor industrieel erfgoed? Of gaat u toch voor een specifieke zaal of party center?

Wanneer u kiest om uw evenement op een externe locatie te latten organiseren, kunt u uzelf de moeite besparen door Personeelsfeest.NL de selectie van gepaste locaties ove venues te laten maken. 

Wij kijken of uw wens mogelijk is op bepaalde locaties. Denk aan de aanwezigheid van krachtstroom, nooduitgangen, toegangswegen en de anwezigheid van openbaar vervoor en perkeerplaatsen.

Neem contact met ons op om uw wens te bespreken. Wij denken graag met u mee en komen met oplossingen.

Beveiliging & Begeleiding

Gastvrij

Indien u ervoor kiest om uw evenement aan te vullen met een extra vorm van veiligheid, behoort het inzetten van gediplomeerde beveiligers tot de mogelijkheden die Personeelsfeest.NL aaniedt. 

Veiligheid

Wij draagen zorg voor een plan van veiligheid waarmee er aan een eventuele vergunningsplicht wordt voldaan. U bent dan verzekerd van mensen die deskundig zijn en ervaring hebben met het beveiligen van evenementen.

Voorbereiding

Voorbereiding speelt een belangrijke rol. Vandaar dat hier tijd en aandacht aan wordt besteed. Met alle factoren die van invloed zijn op de veiligheid van uw gasten tijdens het evenement wordt dan rekening gehouden.

Waakzaamheid

U kunt denken aan ingangscontrole van uw gasten, het weren van ongenodigde bezoekers, bewaking van specifieke personen maar ook begeleiding van de aanwezigen. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden en noodzakelijkheid te bespreken en bijbehordende kosten van deze extra service

Vervoer & Transport

Gepast vervoer

Naar een evenement toe en weer richting huis is vaak een uitdaging. Met een touringbus, limousine, Engelse dubbeldekker of iedereen achter op de brommer(!). 

De BOB

Veel gasten kiezen ervoor om alcohol te nuttigen waardoor deelnemen aan het verkeer niet mogelijk is. U kunt uw gasten vervoer aanbieden vanaf specifieke op- en afstap plekken met bijbehorende vertrektijden. Op deze manier weet u wanneer al uw gasten op het evenement arriveren en wanneer zij weer vertrekken.

Leeg evenement

Niets is een grotere dooddoener dan een evenement dat langzaam leegloopt en de sfeer bekoelt.

Neem contat met ons op om de meest geschikte of ludieke vorm van vervoer te kiezen.

Foto- & Videograaf

Uw evenement vast laten leggen op de gevoelige plaat? Niet met overbelichte foto's die op een smart-phone zijn gemaakt maar mooie foto's van een memorabele setting met de juiste belichting vanuit de beste hoek? 

Of een film van uw evenement vanaf het ontvangst, diner, het entertainment en de finale act?

Personeelsfeest.NL regelt een ervaren fotograaf of videograaf die wel de juiste materialen, middelen en ervaring  heeft om na afloop terug te kunnen kijken op een geslaagd evenement!

Neem contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.

(of wat dacht u van een film van uw evenement met een drone gemaakt!)

Materialen & Middelen

Tafels, stoelen, meubilair en servies en bestek. U kunt bij ons bespreekbaar maken wat u nodig heeft om een evenement aan te kleden. Niets is zo storend als een stijlvol evenement terwijl uw gasten op rotan stoelen uit de kantine moeten zitten.

Mocht u servies, bestek of zelfs een sabreer zwaard nodig hebben? Ook hiervoor levert Personeelsfeest.NL de gepaste oplossing. Wij denken met u mee en nemen het geregel uit handen.

Neem contact met ons op, dat kunnen wij uw wens inventariseren.

Drukwerk & Post

Geen evenement zonder uitnodigingen. Personeelsfeest.NL neemt dit uit handen door alle genodigden een gepaste uitnodiging te versturen. 

Ook kunt u denken aan het versturen een early-bird, om extra reuring te kweken en zo van te voren mensen al te bewegen om zich in te schrijven voor het mooie evenement dat er aan zit te komen. 

Wij nemen graag de drukwerk wensen en mogelijkheden met u door om te bepalen wat er het beste bij u past.

Social Media Promotie

Om de extra aandacht bekendheid op uw evenement vestigen, kunnen we het evenement via de verschillende social media kanalen promoten. Het resultaat hiervan is vaak dat het aantal aanwezigen stijgt en daarnaast meer naamsbekendheid van uw bedrijf of organisatie.

Neem contact met ons op om demogelijkheden te bespreken en de wijze die het meest voor de hand liggend is om uw evenement te promoten.

Attracties & Activiteiten

Is uw wens om uw evenement op-te-leuken? Denk bijvoorbeeld aan attracties voor kinderen of rodeo-stier, kop van jut, flightsimulator of arcade-games voor uw gasten?

Personeelsfeest.NL weet hoe we uw evenement extra invulling kunnen geven d.m.v. attracties. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op:

Bellen is sneller

Stuur een bericht

Onze werkwijze:

1. Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wens en denken met u mee

2. Voorstel

Met de informatie over uw voorkeuren maken wij een offerte in de vorm van een voorstel

3. Uitvoering

Na uw akkoord op ons voorstel, gaan we uw wens realiseren: een onvergetelijk evenement

4. Afhandeling

Na afloop bespreken wij graag uw ervaringen en hoe uw gasten uw evenement hebben beleefd.

Waarom Personeelsfeest.NL : De voordelen

Ontzorgen: bespaart tijd, geld en moeite

Wij van Personeelsfeest.nl ontzorgen én nemen het geregel van A tot Z uit handen. Dit bespaart tijd, geld en moeite. Zo bent u tijdens het evenement 'vrij' en kunt u samen met uw gasten genieten.

Meedenken in oplossingen

'Luisteren en Meedenken', samen naar oplossingen en mogelijkheden zoeken, uw wens inventeriseren en hier ook invulling geven.

Bij Personeelsfeest.NL noemen wij dit Co-creatie!

Gastvrijheid

Onze gasten naan op de 1e plaats. Bij Personeelsfeest.NL vinden we het heel erg belangrijk dat de gasten het naar hun zin hebben. Uw gasten.... zijn onze gasten.

Service

Persoonlijke service; vinden wij belangrijk. Alle medewerkers die Personeelsfeest.NL de zorg voor uw gasten toevertrouwt, zijn opgeleid en getrainde horeca professionals. Met achtergronden in het internationale hotellerie, cruise schepen en de betere restauratieve gelegenheden en de betere hotelscholen.

Iedere dag feest

Bij Personeelsfeest.NL vinden we het leuk om feest te vieren.... Organiseren is eigenlijk een soort van meedoen...

Wij willen de beste zijn

Wij willen niet slechts mensen tevreden stellen, wij willen dat onze gasten een leuke tijd hebben tijdens een evenement. Dat lukt niet door te beknibbelen op het eten, op de band, of op de bediening; dat leidt slechts tot teleurstelling en dat is zonde...

Een goed gastvrijheidsgevoel geven, dát is wat wij willen, voor een eerlijke prijs.

Overtuigd? Neem contact met ons op

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op. Maar bellen is sneller!

"We hebben genoten! Goede service met een glimlach. Typisch oud-Hotello's"

Marlene Prins -

Thai Trade Serivce

"Er werd écht meegedacht naar de invulling van ons personeelsfeest. Onze verwachting overtroffen".

O. van Beekum

The Leaphy Project

"In an international environment we have high standards of service. Well done"!

Mr. P. Panayis
Ekko Hotels & Suits