Catering | Buffetten

Levering & materialen

De buffetten zijn beschikbaar vanaf 20 personen en worden standaard warm geleverd. Bij minder personen zijn we genoodzaakt een toeslag te rekenen (31000). We hanteren porties à 750 gram per persoon. Voor de warme levering leveren we ook warmhoud- en opschepmaterialen (31010). 

Indien gewenst kunt u ook borden, bestek en servetten bestellen (31011). Bij aanpassing vanwege eventuele dieetwensen zijn we genoodzaakt een maatwerk toeslag te rekenen. In het geval van dieët wensen verzoeken wij u dit tijdig door te geven.

Luxe Buffetten

• Saté ajam in satésaus

• Daging rendang: rundvlees in pittige kokossaus

• Babi smoor: varkensvlees in sojasaus

• Sambal goreng boontjes

• Sajoer lodeh: gemengde groenten in kokossaus

• Foe yong hai: omelet in pikante saus

• Bami goreng

• Nasi goreng

• Kroepoek, atjar tjampoer, seroendeng & sambal oelek







24151
Prijs op aanvraag

• Originele boeuf stroganoff met paprika en wodka

• Gegrilde regenboogforel op geroerbakte venkel met pernod-roomsaus

• Met linzen gevulde courgette en puntpaprika

• Geurige rijst, verrijkt met frisse groene tuinkruiden

• Huisgemaakte gratin van aardappel en oude Goudse kaas

• Verse ratatouille van seizoensgroenten

• Spinaziesalade met feta, zongedroogde tomaten en parmesan

• Rosé gebraden rosbief met pesto, pijnboompitjes en rucola

• Huisgemaakte zalmsalde met fruits de mer

• Diverse broodsoorten met licht gezouten roomboter en fijne kruidenboter 

24152
Prijs op aanvraag

• Huisgemaakte lasagne bolognese met bechamelsaus en parmesan

• Spaghetti alla puttanesca

• Gegratineerde canneloni met fungi en tomatensaus

• Penne rigate met kipreepjes in een saus van rode pesto

• Tortellini met ricotta in een saus van gegrilde paprika

• Salade met gegrilde groente, oregano en balsamico

• Insalata caprese met tomaat, mozzarella en pesto

• Ciabatta en focaccia met kruidenboter met groene en rode pesto





24153
Prijs op aanvraag

• Gele viscurry met pompoen en kokosnoot

• Gehaktballetjes in chimichurrisaus

• Veganistische groente curry

• Jamaicaanse jerk chicken met zoete mango en een pikante paprikasaus

• Taco’s met chili con carne, diverse garnituren en crème fraiche

• Antilliaanse rijst met bonen

• Mexicaanse salade van kidneybonen, tomaat, mais en verse koriander

• Salade van watermeloen, ananas, rode ui en wijnazijn

• Avocadosalade met rode peper, gele paprika en citroendressing

• Maisbrood en nachochips met guacamole dip en tomatensalsa



24154
Prijs op aanvraag

• Aubergineschotel met walnoten, limabonen en artisjok

• Kastanjechampignons gevuld met geitenkaas, honing en pijnboompitjes

• Met linzen gevulde courgette en puntpaprika

• Gemengde groente gegratineerd met mozzarella en parmesan

• Geurige rijst, verrijkt met frisse groene tuinkruiden

• Kleurrijke salade van vergeten groente

• Witlofsalade met rozijnen-vanillevinaigrette

• Salade van spinazie, limoen, snijbiet, granaatappel en yoghurt-munt dressing

• Pita brood met kruidige savta saus




24157
Prijs op aanvraag

• Paella Valenciana met gegrilde kip, chorizo en mosselen

• Originele Griekse moussaka van aubergine en courgette

• Stoofschotel van parelhoenfilet bereid op Portugese wijze

• Tortilla van zoete aardappel met geitenkaas, kidney- en limabonen

• Italiaanse groente gegratineerd met mozzarella en parmesan

• Gegrilde aardappelen met zongedroogde tomaatjes en rozemarijn

• Tabouleh salade van gegrilde groente en ras el hanoute

• Salade Niçoise met tonijn, gekookte eitjes en sperziebonen

• Griekse boerensalade met feta en kalamata

• Boeren broodassortiment met kruidenboter, tzatziki, aioli en tapenades 24155
Prijs op aanvraag

• Huisgemaakte Italiaanse lasagne met bechamel en bolognesesaus

• Kalkoensaltimbocca met salie en parmaham in tomatensaus

• Grandi gamberi aglio e prezzemolo: gamba in knoflook en peterselie

• Gegratineerde canneloni met fungi en tomatensaus

• Italiaanse groente gegratineerd met mozzarella en parmesan

• Spaghetti aglio olio e peperoncino

• Italiaanse charcuterie met prosciutto en mortadella

• Vitello tonato met kappertjes en tonijnmayonnaise

• Salade van gegrilde groente met oregano en balsamico

• Insalata caprese met tomaat, mozzarella en pesto

• Groene salade met gorgonzola, amandelen, pistache en vijgen

• Ciabatta en focaccia, kruidenboter, rode pesto en groene pesto 


24202
Prijs op aanvraag

• Huisgemaakte Italiaanse lasagne met bechamel en bolognesesaus

• Kalkoensaltimbocca met salie en parmaham in tomatensaus

• Grandi gamberi aglio e prezzemolo: gamba in knoflook en peterselie

• Gegratineerde canneloni met fungi en tomatensaus

• Italiaanse groente gegratineerd met mozzarella en parmesan

• Spaghetti aglio olio e peperoncino

• Italiaanse charcuterie met prosciutto en mortadella

• Vitello tonato met kappertjes en tonijnmayonnaise

• Salade van gegrilde groente met oregano en balsamico

• Insalata caprese met tomaat, mozzarella en pesto

• Groene salade met gorgonzola, amandelen, pistache en vijgen

• Ciabatta en focaccia, kruidenboter, rode pesto en groene pesto 


24202
Prijs op aanvraag

• Kalfsribstuk gegaard in port, sjalot en rozemarijn

• Utrechtse Vijfschaft met gebakken vockingworst

• Spakenburgs stoofpotje met al het goede uit de Zuiderzee

• Stoofvlees van Waards rund en Utrechts donker bier van de Leckere

• Aardappelschotel met Reypenaer, kerstomaatjes en penen

• Zuurkoolschotel met boomgaardvruchten uit de Krommerijnstreek

• Hollandse boerensalade met kaasblokjes, augurk en yoghurtdressing

• Kleurrijke salade met vergeten groente van het seizoen

• Witlofsalade met rozijnen-vanillevinaigrette

• Rabarber en appel compote

• Broodassortiment met kruidenboter en gezouten roomboter 





24205
Prijs op aanvraag

 Matelote van diverse vissoorten en zeevruchten in schaaldierensaus

• Varkenshaas met kastanjechampignons en grove mosterdsaus

• Fazant met bramen en whiskey

• Kastanjechampignons gevuld met geitenkaas, honing en pijnboompitjes

• Bourgondische omelet met champignon, kaas en groente

• Aardappeltjes in room met broccoli in oude kaas gegratineerd

• Geurige rijst, verrijkt met frisse groene tuinkruiden

• Gepocheerde zalmforel met Hollands zeebanket

• Brabantse rundvleessalade met varkensribstuk, vleeswaren en groente

• Pastasalade met bospaddenstoelen, gorgonzola & truffeldressing

• Pompoensalade met geitenkaas, quinoa en pompoenpitjes

• Boerenbroden en mini broodjes met kruidenboter en licht gezouten boter 

24204
Prijs op aanvraag