Caribische Salsa Party

Live muziek | Hits op aanvraag | Meezingen | Dansen

“Zwoele avond met tropische klanken“

Uw gasten worden ontvangen met een cocktail door hawai-dames met een bloemenkrans. Klaar voor een swingende salsa- en limbodans les? 

Met live muziek van een instrumentaal en vocaal duo-band Los del Sol, met Zuid-Amerikaanse muziek. Iedereen komt meteen in de juiste stemming met de tropische ritmes van de Salsa, cumbia, Merengue, Son, Bachata, Mambo en Chacha.

Keuze uit twee acts:

  • Macarenadansen: Braziliaanse carnavalsshow met aansluitend workshop Salsa-dansen door danseres/zangeres in prachtig Sambakostuum met pluimen (duur show ± 25 min.).
  • Limbodansen (met interactie van het publiek, mét of zónder vuur, duur; ± 25 min.).

Met Entertainer in Caribische outfit die de avond leidt. Met drive-in show (discobar) in de pauzes, met alle muziekgenres, maar gespecialiseerd in Zuid-Amerikaanse muziek en top 40 en 70's, 80's en 90's.

Openingsact met een heerlijk Tropische Swingend nummer gezongen door een charmante zangeres

Extra bij dit Caribisch Themafeest bij te boeken is

Muzikale ontvangstact waarbij de gasten muzikaal worden opgewacht. Al zingend worden de gasten eventueel voorzien van een sombrero of een bloemenslinger en een heerlijke cocktail.


Idee: Alle gasten worden bij de entree gefotografeerd. Zij krijgen een ingelijste foto als aandenken toegestuurd.

De shows uit ons basisprogramma worden uitgevoerd door een zangeres/danseres en een zanger/entertainer.

Aanrader: Uitbreiding met 2 showdanseressen die telkens in ander kostuum meedansen tijdens de showblocks U kunt ook onze volledige professionele dansgroepen van de beste kwaliteit boeken; een Mexicaanse dansgroep, Spaanse Flamencodansgroep, Caribische Sambadansgroep en vuur limboshow met meerdere danseressen. Al te boeken vanaf één extra danseres t/m. volledige dansgroep tot 10 personen.

Decoratie

Wij kunnen uw locatie aankleden met een mooi Caribische decoratiepakket. Dit kan een simpel decoratiepakket zijn tot een uitgebreid decoratiepakket. Het meest complete decoractiepakket bestaat uit 10 levensechte palmbomen, 5 prachtige Caribische beschilderde decorwanden (4 x 2,5 m.), 10 raffiaparasols, hangmat en tropische vestjes en sombrero’s voor het personeel.

CARIBISCHE SALSA PARTY! EEN INTERACTIEF PERSONEELSFEEST. 

 Neem contact met ons op! 

Een avond met dans, live muziek en shows. Een muzikaal feest waar iedereen met z;n voeten van de grond gaat. Alle gasten kunnen deelnemen aan een salsaworkshop, zodat niemand zich ongemakkelijk op de dansvloer hoeft te voelen!

Lekker dansen, genieten van het eten en natuurlijk de muziek!

Dit themafeest is naar wens uit te breiden naar eigfen inzicht.