Het Fort


6 Themafeesten op 1 locatie

Bekijk de mogelijkheden!

FORT ST. GERTRUDIS – GEERTRUIDENBERG

Geertruidenberg is een oude vestingsstad met in het midden Fort St. Gertrudis. Het pand uit 1776 had de functie van wapenarsenaal. Op dit moment vervult het de functie voor events, vergaderingen en feesten.

Het centrale deel van het fort heet De Binnenplaats. Dit hart van het fort is direct verbonden met opmerkelijke zalen. Van NightClub tot Bourgindische Zaal.

ALLE MOGELIJKHEDEN

Bij het gebruik van alle zalen kan Fort St. Gertrudis zo’n 1150 gasten onderbrengen. Vandaar dat deze locatie zich goed leent voor zakelijke events, feesten en partijen en banquetten. Ook is het mogelijk om het fort te grbuiken als trouwlocatie, en voor huwelijksfeesten.

Combineer de Zalen

Deze locatie is zeer geschikt om verschillende zalen met ekaar te combineren. Zo kunt u in de ene zaal een NightClub thema beleven terwijl er in de andere zaal bourgondisch Limburg binnenloopt.

Details Fort St. Gertrudis

Binnen-
Plaats

Oppervlakte:
360m2

Aantal theater: 300 personen

Aantal diner:
200 personen

Aantal feest:
400 personen

The
Club

Oppervlakte:
247m2

Aantal theater:
60 personen

Aantal diner:
60 personen

Aantal feest: 150 personen

De
Fabrique

Oppervlakte:
236m2

Aantal feest: 225 personen

Aantal diner:
150 personen

Aantal theater:
100 personen

Bruine
Kroeg

Oppervlakte
75m2

Aantal theater:
geen

Aantal diner: geen

Aantal feest:
50 personen

Admiraals-
Zaal

Oppervlakte:
203m2

Aantal theater:
geen

Aantal diner:
100 personen

Aantal feest:
125 personen

Bourgon-
dische Zaal

Oppervlakte:
212m2

Aantal theater:
150 personen

Aantal diner:
150 personen

Aantal feest:
175 personen

Binnenplaats

Vroeger & Nu

Destijds was deze binnenplaats open, zonder dak, niet meer dan een stuk buitenlucht met een muur er omheen. De binnenplaats in nu als hart van het fort een centrale, multifunctionele ruimte. 

Veel mogelijkheden

Alle faciliteiten die een modern evenement nodig heeft zijn beschikbaar. Daarnaast kunnen we deze ruimte omtoveren tot ieder gewenst doel. De Binnenplaats is de combineren met andere zalen binnen Fort St. Gertrudis.

The Club

Ervaar The Club

Een frisse Night Club binnen Fort St. Gertrudis met een eigen stijl. Deze nachtclub is tijdloos ingericht met een eigen bar en catering uitgiftepunt. 

Eigen look & feel

Met trendy witte inrichting, wanden met kleur verlichting geven de mogelijkheid The Club in een handomdraai aan te passen naar uw wens. Met de druk op een knop kunt u de sfeer aanpassen van van 'Ice Cold Blue' tot 'Bloody Hot Red'.


De Fabrique

Evenement tot leven...

Een bijzondere zaal die ieder evenement leven inblaast. U stapt een omgeving binnen uit de industriële revolutie. Aan het plaffond draaien grote tandwielen en lopen roetige koperen buizen. 

Beleving

Om u heen gebeurt vanalles. Een ideale zaal voor een personeelsfeest met extra beleving.

De Bruine Kroeg

Klein, knus, authentiek

Een dorp zonder kroeg is als een kerk zonder pastoor. In deze kleine knusse zaal, gaan de traan en de lach hand in hand samen, kijkt de kastelein tevreden vam achter de tap en is Hazes na 100-jaar nog steeds de baas.

Tijdloos

En kroeg die er twee eeuwen geleden nog net zo uitzag als in menig dorp nu. 

Admiraalszaal

Sfeer- en stijlvol

Met een zwart-wit geblokte marmeren vloer en imposante kroonluchters. Uw gasten stappen hier zo de "roaring twenties and thirties" binnen. 

Jazz

Deze zaal leent zich goed voor een Jazzclub en voor een meer gedistingeerde embiance. 

Bourgondische Zaal

Beleef Bourgondisch Brabant!

De echte Brabantse sfeer valt als een warme deken over u heen in de Bourgondische Zaal. Met bonkige tafels en stoelen en de geur van brandende kaarsen.

Genieten

Dit is de plek waar u kunt genieten van verrassende catering en goede service. Waar u kunt lachen, dansen en bijpraten met de gezellige mensen om u heen.

Thema Feestenavonden in Het Fort

In het Fort St. Getrudis worden ook thema-feestavonden georganiseerd. U wordt meegenomen naar andere tijden, werelden of culturen. Het zal u zeker verbazen! Met een fijne neus voor de juiste sfeer, culinair, aankleding, muziek en entertainment garanderen wij u even weg te zijn uit de drukte van alle dag!

Een themafeest bezoeken kan al vanaf vier personen. Voor grote groepen is het ook mogelijk om een themafeest in besloten kring te organiseren.